Hey Guest.  Log in now(112)
Be Our Reseller
Why Join Us

Assalamu'laikum dan salam sejahtera.

Saya Arzul Effendi (Remy Effendi) sebagai CEO Arzuniani Rezources (AR).  Remy juga merupakan Stokis Sah De'Xandra. Remy adalah sebagai sebuah team yang dapat membantu satu sama yang lain.  Kami menjalankan perniagaan secara fulltime dan kami ingin bantu anda TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN bagi yg serius.

PENGENALAN

  • Kami telah aktif menjual Perfume sejak 2014. Remy telah bersama-sama De'Xandra membangunkan perniagaan ini.
  • VISI & MISI Kami membantu anda sentiasa wangi dan bantu lebih ramai memahami perniagaan dengan cara yang mudah menggunakan konsep dan sistem Agen dan Dropship secara berjemaah.
  • KAMI PAKAR DALAM BANTU ANDA TAMBAH PENDAPATAN founder kami , PN ERNAYANEE NUR BT JULAIMI , telah mengkaji secara mendalam tentang sistem AGENT/DROPSHIP pada beberapa  syarikat gergasi yang menjalankan perniagaan ini  di US , dan kami sentiasa syarikat mengikut TREN DROPSHIP TERBAIK
  • MENTORING ONLINE/OFFLINE kami memberikan direction & tunjuk ajar kepada anda yang masih baru dalam dunia perniagaan. Seminar  kami akan dibuka kepada sesiapa sahaja yang benar-benar serius dalam dunia perniagaan.
  • TEAM YANG BERDEDIKASI kami telah terlatih memberikan yang terbaik, setelah anda melantik kami sebagai rakan niaga, anda adalah sebahagian daripada kami dan kami bertanggungjawab membantu anda.
  • BUDAYA YANG BAIK, Kami menerapkan sistem support & culture yang terbaik didalam komuniti , THE POWER OF JEMAAH  , bekerja didalam satu pasukan yang hebat, membantu antara satu sama lain, menerapkan nilai-nilai murni. Gabungan leader-leader yang mempunyai kepakaran yang berbeza. Good team bonding & deeply conection
  • KOMISYEN YANG TINGGI  keuntungan yang tinggi terus masuk ke dalam bank anda. Anda akan mendapatkan casflow yang berterusan setiap hari. Kami mempunyai ramai agen yang kini berniaga secara fulltime.

What Do You Get

Tahukah anda purata orang yang berhutang telah meningkat sebanyak 80% berbanding 3 tahun lalu dan sering menyebabkan diri rasa tertekan kerana tidak tahu membayar hutang.


Kerana itu DeXandra menyediakan platform yang terbaik iaitu membuka peluang kepada semua golongan untuk join dropship dan agen DeXandra agar dapat mengatasi masalah ini


Melalui DeXandra anda dapat bersama dengan jemaah yang postif dan hebat, sistem agen yang mantap dan boleh mendapat sales daripada ratusan ke ribuan ringgit.


Saya yakin dan percaya dengan izin Allah selepas anda join DeXandra anda akan melihat wang dalam akaun anda semakin bertambah dan bertambah. Anda akan mendengar ibubapa anda mengatakan , syukur alhamdulillah dah bebas hutang dan anda akan merasa sangat bahagia kerana mampu bantu lebih ramai orang menjana pendapatan bersama DeXandra.

 

Sebagai ahli yang aktif, anda akan DAPAT:-
.
๐Ÿ‘ UNTUNG yang LUMAYAN - 
.
30 hingga 45% untung memang senang-senang jerr bole dapat dengan promote dexandra ni.
.
๐Ÿ‘ SUPPORT GROUP
.
+ COACHING DIRECT dari kami yang dah buat sales 5 angka sebulan
+ Masuk dalam NETWORK TEAM yang sangat happening dan VERY SUPPORTIVE.
+ 4 CABANG SUPPORT : Whatsapp, Telegram group, Telegram channel & FB Secret Group.
.
๐Ÿ‘ MARKETING TOOLS
.
+ FLYERS dan KATALOG perfume
+ TESTIMONI dan GAMBAR yang meletop-letop
+ BANK AYAT IKLAN yang fresh setiap hari. Tinggal kopipes jerr..Kan senang tuh!
+ TEKNIK CLOSING lembut menyentuh jiwa
+ TEKNIK GERILA MARKETING untuk lonjakkan sales online dan offline
+ Marketing dari HQ yang non stop mulai dari tv, radio, surat khabar, majalah, billboard dan lain-lain.
+ Perfume high class yang dah MENANG 3 AWARDS. More to come !
.
๐Ÿ‘ REWARD 
.
Top-top leader kami akan dapat REWARD yang BEST-BEST tau! Ada Gold Bar, Silver Bar, Percution dan barang-barang branded seperti Coach, Guess dan banyak lagi.

 

Kami akan sediakan :

  1. Group Facebook dan Telegram untuk support  , knowledge , info dan lain lain lagi
  2. Bagi yang tiada telegram , kami akan masukkan dalam group whatsapp sebagai alternatif
  3. Ayat iklan dan gambar kami sediakan dalam group , boleh copy paste , jika pandai olah ayat sendiri anda digalakkan share dalam group :)

 

Steps To Joins

Izinkan kami berikan sedikit penerangan, dlm sistem De'Xandra kami ada Dropship, Dropship Premium dan Ejen. kami ada menyediakan beberapa pakej sbg Agen dan Dropship, antaranya:

SYARAT RESELLER DE'XANDRA dibawah:


DROPSHIP

- Hanya perlu beli 2 botol dexandra perfumes 35ml bersamaan dgn RM150. , terus dpt keahlian sbg dropship. Dpt FREE katalog juga.

- Boleh beli bilangan sendiri

- Tanpa simpan stok

- Harga bagi DROPSHIP  adalah RM51 Semenanjung Malaysia dan Sabah/Sarawak setelah buat pendaftaran tidak termasuk kos postage. 

===============================================
MASTER DROPSHIP

- Belian secara pukal minimum RM250 (RM45 sebotol) setelah register MASTER DROPSHIP dan tidak termasuk kos postage.
- Minimum restok RM250 (boleh pilih).
- Kurang dari RM250 dikira Harga dropship RM51 sebotol.

- Master Dropship Sabah/Sarawak harga sama sahaja.

=========================================

SYARAT AGEN (DITUTUP SEMENTARA WAKTU)

โ€‹Berapa Modal Pendaftaran ?

Untuk permulaan , anda perlu ambil pakej 60 botol . Untuk pertama kali , pihak kami yang akan pilihkan 60 botol perfume tersebut . Untuk restock pula , minimum 30 botol DeXandra ya . Ok jom kita kita tengok berapa jumlah yang anda perlu laburkan .

Semenanjung 
RM1,000.00 (RM34.00 sebotol) 
RM1050 - Poslaju

Sarawak / Sabah
RM1,000.00 (RM37 sebotol). 
RM1,100.00 -Termasuk Poslaju (Sabah/Sarawak)

- Minimum restok RM500 (boleh pilih).

- Kurang dari RM500 dikira harga dropship (RM51 sebotol) 

- Bagaimana Cara Menjual. HQ dan Remy akan guide kat group whatsapp / telegram.

Apa Kelebihan 
โ€‹Jadi Agen ?

  1. Agen boleh cari mini agen dan dropship sendiri .
  2. Harga agen lebih murah .
  3. Stok ada di tangan , lagi laju nak jual .
  4. Insentif untuk agen cemerlang 

Bayangkan .

Untung sebotol RM38.96

Awak jual 60 botol sebulan , awak akan dapat untung bersih...

RM75 x 60 botol = RM4,500.00
MODAL 2,162.40 PULANG BALIK. Total untung: RM 2,339.60 sebulan 

Jika buat biasa biasa , jual 40 botol sebulan...

RM38.96 x 30 botol = RM1,168.80

Antara Agen dan Dropship TERE yang dah buat pendapatan bersama De'Xandra.


Jadi.. Anda berminat PAKEJ yang mana?

 

sekiranya anda dah berminat dan bersetuju, boleh terus daftar di web kami baca terus dibawah.

 

HARGA JUAL ADALAH SELARAS BAGI SETIAP AGENT & DROPSHIP

RM75 SEMENANJUNG 
RM80 SABAH SARAWAK 
USD 9.50 
(TIDAK termasuk kos pos)

 

 

Reseller FAQs

Senang ke Nak Jual ?

InshaaAllah senang . Perfume DeXandra dah ramai artis guna , so sangat senang jual . Jika konsisten promote , customer yang akan cari anda .

In shaa Allah lepasni sebut DeXandra , orang dah kenal dan percaya dengan kita :)

Reseller Terms & Conditions

KETERANGAN LANJUT:

019-4098060 - REMY (WHATSAPP)

Continue »
By clicking the Continue button, you agree to our Terms and Conditions.